Kataloger

READY. SET. ACTIVE EVENTS

GEYSER by ID® er Active Wear udviklet med fokus på komfort, bevægelsesfrihed og funktionalitet. Fra arbejde til træning eller gåture til løbeture. Mærk forskellen!

QUALITY WEAR FOR A 1000 JOBS

Vi sælger Corporate Wear, som styrker
fællesskabet hos tusindvis af virksomheder og events. Vi har samlet fortællinger fra 11 personer med vidt forskellige baggrunde og titler - alle har de passion for kvalitet, specielt i det arbejde de beskæftiger sig med. De har et fælles mål - de ønsker at gøre en forskel.

WE KNOW TEXTILE SERVICE

Every day, we provide clothing for companies
and events across Europe, emphasizing the joint corporate identity of our customers’ customers. Rooted in Denmark, but with an international outlook, we want to deliver best-in-industry clothing in terms of quality, functionality, design and responsibility.

NEW CLASSIC STYLES

Styles with a timeless design. Created to be used again and again - and to last wash after wash. Quality unites us across borders, titles and professions. We make quality clothing for companies and events that all share the same goal - to make quality a part of their daily lives.

STYRK JERES FÆLLESSKAB

Et godt fællesskab handler om at løfte i flok, overkomme udfordringer og dele sejre. For som skolekammerater eller foreningsmedlemmer handler det ikke om, hvad der adskiller os, men om de mål og den hverdag, vi har tilfælles. Vi tror på, at tøj til elever, lærere, medlemmer og instruktører med en fælles identitet styrker fællesskabet og motiverer os til at yde det ekstra.

STAY WARM ALL DAY

De køligere måneder er lige rundt om hjørnet, og det er tid til at finde de lune sweatshirts, strik, fleece og veste frem til indendørs brug. Tricket er simpelt - hold varmen med lag-på-lag princippet, så kan I altid regulere kropstemparaturen alt efter om I fryser eller har det varmt.

ALL YEAR, ALL DAY & ALL WEATHER

Fra gåture til turen til og fra arbejde. Lige meget hvad dagen byder på, er I godt klædt på med varmt tøj, der holder jer tørt - ikke kun når vejrudsigten viser regn, men også på dage med ustadigt vejr. Og det gælder året rundt, men især forår og efterår, hvor vejrforholdene byder på lidt af hvert.