Trykpaatshirt.dk præsenterer hermed den nye SOMMERKOLLEKTION 2024…!

Så er vi og sommeren – endelig – KLAR! ❤️👏🔥🌞🌝

Og vi kan – ENDELIG – præsentere den nye “SOMMERKOLLEKTION | 2024 – DESIGN & TRYK” for jer med frække såvel som også sjove, søde og mange andre motiver. Her er lidt for enhver smag, så både damerne og herrerne burde kunne finde et motiv, som passer lige til deres humør og personlige stil. 😊

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye tiltag, som vi har arbejdet rigtig hårdt på i de sidste måneder og at det måske også vil sætte et smil på jeres læber. 🥰

For at komme direkte til “DESIGN & TRYK”-sektionen, kan I bruge følgende link:

https://www.trykpaatshirt.dk/vare-kategori/predesigned-toej

PS. Hold også øje med kommende opslag som vil præsentere de enkelte produkter helt ned i detaljen.😊

Oversvømmelse hos trykpaatshirt den 22.12.2023…!

Selv om det var “lidt mere kompliceret”, at komme på arbejde i dag, har vi alligevel formået, at kunne holde åben efter stormen. 💦🦆😊

Skulle du have fået besked om at du kan afhente dine bestilte produkter, så vil vi råde dig til, at gøre det enten pr. båd eller at du iklæder dig gummistøvler forinden. 🐳🐟🌊😏

Pas på jer derude i trafikken og især når I færdes ved havnene efter nattens oversvømmelser fra stormen Pia.👍😊

På vores webside www.trykpaatshirt.dk kan du i øvrigt stadigvæk – helt tørskoet – bestille dit produkt og vælge, at få det tilsendt med posten efterfølgende, hvis du hverken råder over gummistøvler eller båd.😊

Så er vinderen af efterårskonkurrencen 2023 fundet…!

Så har vi fundet vinderen af vores efterårskonkurrence 2023 hos trykpaatshirt.dk og det blev – Anette Schou – med det flotte t-shirt design på billedet.

Stort tillykke til Anette og flot indsats…! 😊

Du kontaktes af os direkte, så du kan få din gevinst med et tryk efter eget valg på enten for- eller bagsiden af de tre produkter fra konkurrencen.

Også et stort tak til alle jer andre for, at være med og indsende jeres sjove, dejlige og anderledes designs og idéer.🥰

Mangler du stadigvæk en julegaveidé med dit eget design, så har vi masser af tilbud på www.trykpaatshirt.dk hvor du kan finde mange forskellige produkter og bruge vores designer til at skabe dit helt eget look og feel.😊

Vi ønsker en God Jul & Godt Nytår 2024!

Ses i det nye år…!🎄✨

Mangler du en julegave?

Hvis du stadigvæk mangler en idé til en julegave, så kan du frem til den 14. december 2023 nå, at få fingrene I en af vores sjove julesweatere eller hyggelige julehoodies.

Men skynd dig, de sælges kun i et begrænset oplag. Motivet er gratis – du betaler kun for produktet + tryk…! 🎄 🎅 🎄 🤶

Bestilling kan kun foretages via mail – send antal og størrelsen til tshirt@trykpaatshirt.dk – og skriv “julesweater” for sweateren eller “julehoodie” for hoodien. 🎄 🎅 🎄 🤶

OBS! – Bestiller du til og med 14. december 2023 deltager du også i konkurrencen om de tre produkter til højre inkl. ét valgfrit tryk på enten for- eller bagsiden…!

Vinderen trækkes den 15. december og kontaktes direkte. 🎄 🎅 🎄 🤶

God jul og godt nytår…!

Efterårskonkurrence 2023

efteraarskonkurrence_nov2023_socmedia_png

Vi elsker efteråret, og for at fejre denne skønne årstid, har vi en spændende konkurrence på vej!

Konkurrenceperiode: Til og med 14. December 2023

Præmien: En eksklusiv pakke med personlige produkter med ét valgfrit tryk (på enten for- eller bagsiden), herunder en hoodie, en t-shirt og en cap med dit eget valg af designs (du vælger selv størrelse og farve)!

Hvordan deltager du: Super nemt! Alle kunder, der afgiver en bestilling på vores hjemmeside med tryk inden konkurrenceperiodens udløb, deltager automatisk i lodtrækningen. Så uanset om du bestiller en skjorte, en jakke, en hat eller enhver anden trykbar vare, så er du med i konkurrencen om denne fantastiske efterårspræmie.

Vinderen trækkes den 15. december og bliver herefter kontaktet pr. email og/eller telefonisk.

Så glæd dig til at se, om det bliver dig, der løber afsted med præmien med påtryk af dine egne yndlingsdesigns!

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende deler opdateringer om konkurrencen. Hold også øje med vores blog, Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn og X (tidligere Twitter) for de seneste nyheder og inspiration.

Vi glæder os til, at nyde efteråret med jer og glæder os lige så meget til at se alle de fantastiske bestillinger, der deltager i vores efterårskonkurrence.

Se udvalget af produkterne i vores webshop her, lad efteråret inspirere dig og vær med i lodtrækningen!

Opdag vores nye efterårskollektion og klæd dig på til kulden

 

Efteråret er her, og det er tid til at omfavne den køligere sæson med stil. Hos trykpaatshirt er vi glade for at præsentere vores splinternye efterårskollektion, som er skabt til at holde dig varm, komfortabel og godt klædt på, uanset vejret.

Bløde sweaters

Vores kollektion inkluderer bløde og hyggelige sweaters, der omfavner dig som et varmt kram. De er perfekte til afslappede dage derhjemme eller en tur ud i den friske efterårsluft.

Varme hoodies

For dem der elsker den afslappede stil, tilbyder vi et udvalg af varme hoodies i forskellige farver og designs. De er ideelle til at holde kulden ude og stilen inde.

Slidstærke softshelljakker

Hvis du er på udkig efter pålidelig beskyttelse mod vind og regn, bør du overveje vores slidstærke softshelljakker. De er skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet, så du kan stole på dem i enhver sæson.

Efteråret er en årstid, der byder på en symfoni af farverige blade, hyggelige stunder og duftende kaffekopper. Det er også tidspunktet, hvor vi går på opdagelse i naturen, tager på vandreture og besøger lokale markeder.

Vi forstår hvor vigtigt det er, at være klædt på til komfort og stil, uanset hvor efteråret fører os hen. Derfor er vores efterårskollektion også skabt med omtanke for kvalitet og design.

Besøg shoppen på vores webside her for at se alt det nye tøj til efteråret. Find dit perfekte look, og vær klar til at omfavne efterårets skønhed med stil.

Vi er spændt på at se, hvordan du skaber din helt egen efterårs stil og ønsker jer nogle hyggelige efterårsstunder med dejlige gåture i skoven, på kysterne og ved fjorden.

Ny sommerkollektion hos trykpaatshirt

Vi er ekstrem glade for hos trykpaatshirt, at vi nu endelig har modtaget samtlige af de nye artikler for sommerkollektionen 2023 fra vores leverandør, som selvfølgelig også kan ses på vores helt opdaterede side, hvor du kan finde dem under kategorien –> Produkter.
Ny CORE Hoodie zip | Børn – Sommer 2023

Ikke nok med, at vi har skiftet til en ny leverandør med en endnu bedre og lækrere kvalitet, så overholder virksomheden også alle de gængse og moderne standarder, som deler vores kunders værdier og ønsker om en retfærdig verden. hvor vi passer både på hinanden og vores planet.

Ny Softshell jakke light | Dame – Sommer 2023

Dette betyder, at vores nye leverandør blandt andet har et mål om at minimere den indflydelse, som virksomhedens og og dens underleverandørers produktion har på vores miljø.

I den forbindelse har leverandøren – for at nå dette mål – også etableret et manifest om dens miljøpolitik, som indeholder både et værdisat for miljøhåndtering ligesom en detaljeret opgørelse, set i forhold til dens forpligtelser.

Derudover har vores leverandør nedfældet nogle helt specifikke fokusområder som der skal arbejdes hen imod. Disse dækker fx over energioptimering under produktionen, beskyttelse af vandressourcerne, korrekt håndtering af affald og ressourcerne i det hele taget, at arbejde hen imod en retfærdig cirkulær økonomi, at effektivisere klimpåvirkningen ved produktionen ligesom, at skabe et godt arbejdsmiljø og tage yderligere skridt mod et øget fokus på biodiversitet.

Virksomheden vedkenders sig ligeledes deres ansvar som aktør i textilindustrien og har derfor samtidig et stort fokus på både de sociale- og miljømæssige aftryk. Mere end 38 års erfaring spiller derfor en rigtig stor rolle, hvordan virksomheden udfører deres arbejde både inden- og udenfor landegrænserne.

At arbejde målrettet og løbende med CSR og kvalitet er også nogle af de mange positive aspekter, som vores nye leverandør arbejder med og som dens fokus hviler på. På denne måde sikrer virksomheden sig altid, at være på forkant med kundernes krav og forventninger og fraviger aldrig deres eget enkle princip om ordentlighed.

Derfor er FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i dag også en integreret del af vores leverandørs CSR strategi, så du ikke kun får et godt produkt, men også kan bære det med god samvittighed.

Ny kombination af Hoodie & Bomulds cap | Herre – Sommer 2023

Vores nye sortiment spænder meget bredt, hvorfor vi derfor også kan tilbyde mange forskellige produkter, som passer lige præcis til fx din egen personlige stil eller måske som gave for din partner. Skulle der eventuelt være behov for nyt arbejdstøj til de ansatte i virksomheden, forsynet med et tryk af firmaets logo og adresse, så står vi også gerne til rådighed. Eller måske vil du glæde dine børn og give dem muligheden for, at lave deres eget tryk på et selvvalgt t-shirt ved, at bruge vores sjove designer-modul, hvor der kan vælges blandt mange forskellige former, farver, og skrifttyper. I designer-modulet har de også muligheden for at uploade et billede af fx deres egen skoleklasse og lignende. Der kan ydermere laves tryk på andre produkter som fx skjorter, hoodies, sweaters, golf- og bomuld caps, arbejdstøj, softshell jakker, polo shirts, bomuldstasker og meget mere udover tryk på t-shirt.

Du er også velkommen til, at tjekke vores side på Facebook hvor du kan kommunikere med os direkte og få svar på dine spørgsmål og lignende ved, at chatte direkte med medarbejderne. Du finder Facebook-siden trykpaatshirt.dk ved at følge linket her.

Skulle du have lyst til at besøge os eller have valgt, at afhente dit færdige produkt selv i stedet for at få det tilsendt, kan du finde vores adresse og alle de andre vigtige oplysninger lige her.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer 2023…!