Efterårskonkurrence 2023

efteraarskonkurrence_nov2023_socmedia_png

Vi elsker efteråret, og for at fejre denne skønne årstid, har vi en spændende konkurrence på vej!

Konkurrenceperiode: Til og med 14. December 2023

Præmien: En eksklusiv pakke med personlige produkter med ét valgfrit tryk (på enten for- eller bagsiden), herunder en hoodie, en t-shirt og en cap med dit eget valg af designs (du vælger selv størrelse og farve)!

Hvordan deltager du: Super nemt! Alle kunder, der afgiver en bestilling på vores hjemmeside med tryk inden konkurrenceperiodens udløb, deltager automatisk i lodtrækningen. Så uanset om du bestiller en skjorte, en jakke, en hat eller enhver anden trykbar vare, så er du med i konkurrencen om denne fantastiske efterårspræmie.

Vinderen trækkes den 15. december og bliver herefter kontaktet pr. email og/eller telefonisk.

Så glæd dig til at se, om det bliver dig, der løber afsted med præmien med påtryk af dine egne yndlingsdesigns!

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende deler opdateringer om konkurrencen. Hold også øje med vores blog, Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn og X (tidligere Twitter) for de seneste nyheder og inspiration.

Vi glæder os til, at nyde efteråret med jer og glæder os lige så meget til at se alle de fantastiske bestillinger, der deltager i vores efterårskonkurrence.

Se udvalget af produkterne i vores webshop her, lad efteråret inspirere dig og vær med i lodtrækningen!